13 februari 2022
15:30

Åtif B

Avgörandet div-1 Borgia Norrköping - Åtif B vem åker ur ?

0-0 lyckades vi hålla I stark motvind under första halvlek, det blev till bättre fart framåt med vinden i ryggen under andra halvlek.
Trots att vi hade många chanser att dra ifrån i matchen skakade Borgia ändå oss med kontringar, men bra fart på åkandet och kampvilja kom tillslut avgörandet, och det var till vår fördel när andreas petade dit bollen.

0-1 målet gjorde Lukas M med en sån kanonträff från långt håll och snäv vinkel ute till vänster.
1-1 gav vi bort på slarv vid uppspel, som sedan vände till deras chans och mål.
1-2 stod muren lite ? så Vigge kunde inte lyckades se eller ta skottet i midjehöjd
2-2 Melvin M tar fin åkning och när Borgia förväntar sig spel traskar han bara på upp i banan, Andreas kan tillslut kan peta in bollen efter den överaskande varianten.
2-3 Melvin är återigen starkt inblandad och stor lycka i 89 min när Andreas gör mål igen , vi har ändå har en man mindre efter utvisning strax innan där Castor HB tvingades ta till lite för mycket tvärstopp enl domaren.
Hugo VB fick pris av hemmapubliken som bästa bortaspelare
Melvin M med 3 assist får givet titeln "dagens framspelare" av lagledningen
Ovs S ringde och A -laget grattade efter matchen vårt lag som med så många unga spelare och någar så viktiga stöttepelare nu lyckats hålla sig kvar i div-1, detta utan att "toppning" eller ha använt A-lagspelare, däremot har vi rullat på så gott som alla de som tränat regelbundet.

Starka känslor och någon ful tackling vid sarg på Algot och verbala vrål på slutet gav Borgia utvisningar som kanske även kan ge avstängning, vi höll oss däremot på rätt sida av regelverket och fick därmed kanske lite fördel av domarens bedömning i slutet.